Suomalaiset stoorintekijät Aasiassa

Olemme viestintäalan yrittäjäpariskunta ja olemme vuodesta 2013 lähtien tuottaneet sisältöjä – tekstit, kuvat ja videot – Kaakkois-Aasian taloudesta ja työelämästä, ihmisistä ja ilmiöistä suomalaismedioihin. Kaakkois-Aasian maita kiertäessä ja Indonesiassa osan vuodesta asuessa meillä on aitiopaikka seurata ja raportoida 640 miljoonaisen, tapahtumarikkaan alueen tapahtumista.

Työskentelemme työparina: Tanja vastaa sisällöistä, Markku kuvaa ja vastaa asiakasyhteyksistä. Tuotamme sisällöt suomeksi ja englanniksi. Sisällöt suunnittelemme yhdessä tilaajan kanssa ja aineiston toimitamme laadukkaasti ja luotettavasti aikataulussa.

Tuottamme tilauksesta myös työelämää, taloutta ja eri toimialoja käsitteleviä selvityksiä. Jos yhteisösi tarvitsee kainsainvälistymisen ja kansainvälisen toiminnan tueksi taustatietoa maailmalta, erityisesti Aasiasta, olemme käytettävissänne.

Tanja Harjuniemi


”Tein 20-vuotisen työuran järjestöissä kehittämis- ja viestintätehtävissä, kunnes päätin mieheni kanssa siirtyä viestintäalan yrittäjäksi ja muuttaa osaksi vuotta Aasiaan. Olen freelance-journalistien yrittäjäjäsen ja koulutukseltani yhteisöpedagogi AMK ja tiedottaja MTi.

Minut tekee onnelliseksi… kun voin kertoa myönteisiä tarinoita paikallisista ihmisistä ja heidän työstään ja arjestaan sekä suomalaistoimijoista ja suomalaisesta osaamisesta maailmalla. Haluan olla hyvien uutisten lähettiläs.”

Markku Nummela

Markku Nummela


”Työskentelin yli 20 vuotta vakuutusalalla, jossa vastasin myynnistä ja asiakasyhteyksistä. Jatkan edelleen elämäntyötäni – myyntiä – yrityksessämme ja tämän lisäksi otan juttuihin liittyvät kuvat.

Minut tekee onnelliseksi… kun saan kohdata ja kertoa suomalaisista näkijöistä ja tekijöistä maailmalla.”

Lisää tietoa: Valuehammerers ja Stoorisopin tuotantoa

Ota yhteyttä:

  • Markku Nummela (asiakasyhteydet): puh. +62 821 4423 4136 tai 050 346 0036, markku@valuehammerers.com (myös markku@stoorisoppi.com on käytössä)
  • Tanja Harjuniemi (sisältömuotoilija, Stoorisopin vastaava toimittaja): puh. 050 341 6185 tanja@valuehammerers.com (myös tanja@stoorisoppi.com on käytössä)

Kommentointi on suljettu.