Stoorisopin vuosi alkoi Australiasta

fullsizeoutput_2912Juttumatkamme Melbournessa ja Sydneyssä oli erittäin onnistunut. Sen tuotoksiin saatte kohtapuoliin tutustua eri julkaisuissa.

Valmistelemme parhaillaan matkaa Hongkongiin. Jos sinulla on juttutarpeita, ota yhteyttä! 

Seuraavan uutiskirjeen lähetämme 29.3.2017.

Uusimmat valmisjutut

  • Kiinan työmarkkinoilla levottomat ajat edessä: Kiinassa toimivilla kansallisilla ja kansainvälisillä yrityksillä on edessään työmarkkinoiden epävakaus, ellei työntekijöiden oikeutta työpaikkaedustukseen ja kollektiiviseen sopimiseen oteta vakavasti, ennakoi China Labour Bulletin.
  • Sunnuntailisät liipaisimella Australiassa: Australiassa työnantajat ovat toistuvasti hyökänneet viikonloppulisien maksamista vastaan. Ay-keskusjärjestö ACTU:n mukaan niiden leikkaaminen heikentäisi merkittävästi työntekijöiden ja heidän perheidensä elintasoa.
  • Yleissitovien työehtosopimusten paluu?: Iso-Britannian ”viktoriaaniset” työolot ojennukseen yleissitovilla työehtosopimuksilla, ehdottaa brittiläinen ajatushautomo IER.
  • Siirtotyöläisten rekrytointimaksut työnantajan piikkiin Malesiassa: Tämän vuoden alussa Malesiassa astui voimaan määräys, jonka mukaan työnantajan on maksettava ulkomaisten työntekijöidensä rekrytointimaksut, eikä se voi enää periä niitä työntekijöiden palkoista.

Tutustu muihin valmisjuttuihin: Kaikki jutut

Kommentointi on suljettu.