Lokakuun uutiskirje

Uutta tarjolla: Stoorisopin selvityksiä

Stoorisoppi tuottaa tilauksesta nyt myös työelämää, taloutta ja eri toimialoja käsitteleviä selvityksiä. Jos yhteisösi tarvitsee esimerkiksi kansainvälisen toiminnan tueksi taustatietoa maailmalta, erityisesti Aasiasta, olemme käytettävissänne.

Referenssit: Asean-maiden verojärjestelmät

Stoorisoppi teki selvityksen Kansan Sivistysrahaston tuella Asean-maiden verojärjestelmistä ja niiden merkityksestä kansalaisten hyvinvointiin ja yhteiskunnan kehitykseen. Tutustu selvitykseen tästä

Uusimmat valmisjutut

Paremmat työolot, parempi kannattavuus: Kun yritykset parantavat työntekijöidensä työoloja, myös niiden tuottavuus ja kannattavuus kasvavat. Näin on tapahtunut ainakin ILO:n Better Work -ohjelmaan osallistuneissa vaatetehtaissa.

Palkkasyrjintää ihonvärin takia Yhdysvalloissa: Yhdysvalloissa mustaihoiset ansaitsevat yli neljänneksen vähemmän kuin valkoihoiset kollegansa. Valtaosa on selittämätöntä palkkaeroa.

Tutustu myös uusimpaan videotuotantoomme Pro-tv:ssä osoitteessa www.protv.fi.

Tutustu myös uusimpaan videotuotantoomme Pro-tv:ssä osoitteessa www.protv.fi.

Asiantuntijat ja robotit rinta rinnan Kaakkois-Aasiassa: ILO arvioi, että Kaakkois-Aasiassa korkean osaamisen työpaikat ovat turvassa teknologisessa muutoksessa.

Kiinan luksusputiikeissa protestoidaan: Kiinassa kaupan alan protestit lisääntyvät sitä mukaa kun myynti sakkaa maan talouden heikentyessä.

Tutustu myös uusimpaan videotuotantoomme Pro-tv:ssä.

 

Kommentointi on suljettu.